Apiezon vacuümtoepassingen

Het Apiezon® portfolio bevat waxen, hoog-vacuüm vetten en vacuüm afdichtingsmiddelen die wereldwijd bekend staan om hun kwaliteit, consistentie en meer dan uitstekende (technische) prestaties op het gebied van vacuüm toepassingen. Niet voor niets worden Apiezon® producten, juist vanwege de specialistische ‘vacuüm-kwaliteiten’, toegepast door bijvoorbeeld de NASA en de US Navy.

KSM levert het navolgende Apiezon assortiment:    

Apiezon vetten

Apiezon® vetten zijn silliconenvrij en bezitten overtuigende smeer-  en gasbindereigenschappen. Daarnaast beschikken ze over een extreem lage dampspanning. Bovendien zijn Apiezon® vetten,  naast bestendig tegen extreme temperaturen en druk, chemisch  inert en niet toxisch.

Apiezon waxen

Apiezon® waxen bieden een duurzame hoogvacuüm afdichting en beschikken over sterke gasbindereigenschappen en geringe dampspanningen.Bovendien zijn ze bestand tegen diverse soorten zuren, bijvoorbeeld vloeizuur, salpeterzuur en azijnzuur. Daarnaast zijn ze oplosbaar in koolwaterstoffen en gechloreerde koolwaterstoffen.

Apiezon afdichtingskit

Apiezon® afdichtingskit is waterdicht en uitermate geschikt voor het afdichten van aansluitingen en voor het opvullen van spleten. Ze zijn speciaal geschikt voor vacuümtechnieken indien er niet al te lage dampspanningen nodig zijn.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.