Sectoren

KSM is voor alle industriële sectoren de aangewezen partner voor het optimaliseren van smeertechnische onderhoudsprocessen en het (volautomatisch) ontzorgen van het emulsiebeheer.

Als leverancier van industriële (voedselveilige) smeermiddelen biedt KSM een uitgebreid portfolio van onder andere wereldmarktleiders  als CastrolShell smeermiddelen en Fuchs.

Als leverancier van metaalbewerkingsvloeistoffen, en olievrije koelsmeermiddelen op waterbasis, biedt KSM een uitgebreid portfolio van onder andere wereldmarktleider als CastrolQuaker Houghton en Aquaslide.

Aanvullend biedt KSM, naast 65 jaar kennis en ervaring, een uitgebreid pakket aan aanvullende diensten en apparatuur.

Industrie
Metaalbewerking

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.