ISO Certificatie

KSM, dé industriespecialist voor de advisering over – en de levering van – hoogwaardige industriële smeermiddelen, is gehercertificeerd voor ISO 9001:2015.


ISO 9001:2015 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement en borgt een gestructureerde en systematische aanpak van de bedrijfsvoering. Speerpunten in de vastlegging zijn de werkprocessen van het bedrijf (van productieprocessen tot en met inkoop), uitbesteding en onderhoud. 


ISO 9001 geeft aan hoe een organisatie omgaat met eisen van klanten, wet- en regelgeving en de eigen eisen van de organisatie. Door het behalen van het certificaat laat een organisatie zien te streven naar een continue verbetering van processen en uiteindelijk klanttevredenheid.

VGM Beleidsverklaring

KSM heeft een VGM Beleidsverklaring. Deze kunt u HIER downloaden.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.