Shell hydrauliekolie

KSM levert Shell smeermiddelen en Shell smeervetten in Nederland en België. Het portfolio, ontwikkeld voor de meest uiteenlopende en specifieke toepassingen, omvat vele en hoogwaardige industriële smeermiddelen en smeervetten.


Onderstaand een overzicht van het assortiment Shell hydrauliekolie. 

Shell Tellus S2 VX (voorheen Shell Tellus S2 V)

Hoogwaardige oliën gebaseerd op ‘Group ll’ basisoliën die gebruik maken van Shell’s unieke gepatenteerde technologie en een uitzonderlijke bescherming en prestatie bieden over een breed temperatuurbereik. Ze weerstaan hoge temperaturen en mechanische stress en zijn ideaal geschikt voor mobiele en andere toepassingen die onderhevig zijn aan sterk wisselende temperaturen.

Meer info: klik HIER

Shell Tellus S2 MX (voorheen Shell Tellus S2 M)

Hoogwaardige oliën gebaseerd op ‘Group ll’ basisoliën die gebruik maken van Shell’s unieke gepatenteerde technologie en een uitzonderlijke bescherming en prestatie bieden in de meeste industriële en vele mobiele toepassingen. Ze zijn bestand tegen hoge temperaturen en mechanische stress en helpen zo schadelijke afzettingen te voorkomen die invloed hebben op de efficiëntie van de hydraulische krachtinstallatie.

Meer info: klik HIER

Shell Tellus S2 MA

Zinkvrije hydraulische olie van superieure kwaliteit, met sterk reinigende eigenschappen. Speciaal wanneer stick-slip problemen te verwachten zijn, of wanneer thermisch zware belastingen optreden, komen de bijzondere eigenschappen van het product duidelijk naar voren.

Shell Tellus S2 VA

Hydraulische olie met reinigende eigenschappen en groot temperatuurbereik. In het bijzonder systemen, die met hoge werkdrukken en wisselende temperaturen intensief worden gebruikt.

Shell Tellus S3 M

Zinkvrije hydraulische olie van superieure kwaliteit. Dit resulteert in een unieke combinatie van eigenschappen, die de gebruiker een optimale beschikbaarheidgraad van het systeem bieden, terwijl de onderhoudskosten verminderd worden.

Shell Tellus S3 V

Zinkvrije hydraulische olie van superieure kwaliteit met een zeer groot temperatuurbereik. Deze olie wordt, vanwege zijn superieure kwaliteit, universeel aanbevolen als hydraulisch medium in systemen die met hoge werkdrukken en wisselende temperaturen intensief worden gebruikt.

Shell Tellus S4 ME

Energiebesparende synthetische hydraulische vloeistof met een zeer hoog prestatievermogen, speciaal ontwikkeld om het energieverbruik te verminderen van zowel industriële hydraulische systemen als mobiele of in de zeevaart gebruikte machines.

Shell Tellus S4 VX 32

Zinkvrije hydraulische olie met extreem groot temperatuurbereik, waarbij de bedrijfszekerheid bij extreme temperatuurwisselingen en zeer lage temperaturen optimaal moet zijn.

Shell Naturelle S2 Hydraulic Fluid (voorheen Shell Naturelle Fluid HF-E)

Universeel toepasbare synthetische milieuvriendelijkere biologisch afbreekbare hydraulische olie.

Offerte-aanvraag

Totaalpakket aanvullende services

Naast industriële smeermiddelen biedt KSM aanvullend tevens een totaalpakket diensten aan. Meer informatie over deze oplossingen, klik dan op onderstaande diensten:

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.