Emulsies volautomatisch meten en bijvullen

Met het unieke ‘high tech emulsiebeheer’ concept maakt KSM het als eerste voor iedere metaalbewerker mogelijk om 24/7 volautomatisch de pH waardes, geleidbaarheid, concentratie en temperatuur van emulsies te bewaken en stabiel te houden. Bovendien levert ‘high tech emulsiebeheer’ grote kostenbesparingen op, die dankzij de speciaal ontwikkelde ‘BESPAARCALCULATOR‘ (zie elders op deze pagina) snel inzichtelijk worden gemaakt.

 

In de metaalindustrie worden de eisen die opdrachtgevers stellen steeds strenger. Mede hierdoor moeten toeleveranciers, veel meer dan voorheen, procesgericht gaan denken. Oftewel: hun gehele productieproces op orde hebben. Tel daarbij op de toenemende digitalisering en robotisering en het moge duidelijk zijn welke grote uitdagingen er liggen. Met het ‘high tech emulsiebeheer’ concept anticipeert KSM op deze ontwikkelingen en biedt toeleveranciers daarmee de mogelijkheid klaar te zijn voor de nieuwe standaard in emulsiebeheer: emulsies volautomatisch meten én bijvullen. 

De nieuwe standaard in emulsiebeheer

Het high tech emulsiebeheer concept bestaat uit de eMonitor, eMix, OpEx Maint Tribo en Monitoring services.
Voor uitgebreidere informatie klik op onderstaande afbeeldingen.

Voordelen

De Bespaarcalculator: meteen weten wat u bespaart!

Het ‘high tech emulsiebeheer’ concept levert grote besparingen op. Om deze inzichtelijk te maken heeft KSM een speciale ‘Bespaarcalculator’ ontwikkeld. Deze bevat een paar korte vragen waarna u, binnen enkele minuten na het invullen, per email een (pdf)rapportage ontvangt met een overzicht van:

Weten wat je kunt besparen?

Wil je meer informatie over wat je kunt besparen? Laat het je dan uitrekenen door onze bespaarcalculator

Weten wat je kunt besparen?

Wil je de voordelen nog eens rustig doorlezen? Download dan onze brochuure voor alle informatie

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.