Castrol warmteoverdrachtsolie

KSM is in Nederland de enige Authorised Distributor van Castrol industriële smeermiddelen en (boorzuur- en formaldehydevrije) metaalbewerkingsvloeistoffen. Castrol, met ruim honderd jaar ervaring in de (metaal)industrie, levert hoogwaardige producten voor Automotive, Machinery Manufacture (Wind Energy), Metals en Aerospace.

Onderstaand een overzicht van het assortiment Castrol warmteoverdrachtsolie.

Castrol Perfecto HT

Castrol Perfecto HT 5 is gebaseerd op een minerale olie met een hoge viscositeitsindex die speciaal is geselecteerd vanwege de hoge thermische -en oxidatiestabiliteit.

Toepassing

Perfecto HT 5 is een warmteoverdrachtsolie die voornamelijk is bedoeld voor gebruik in gesloten warmteoverdrachtsystemen met bulktemperaturen tot 300ºC. Het kan ook worden gebruikt in open systemen met veel lagere bulktemperaturen. 

 

Perfecto HT 5 dient vanwege zijn solvabiliteit en hoge thermische stabiliteit als uitstekende Turbine Flushing olie.

Voordelen

  • Streng gecontroleerde specificatie helpt de afzettingen in de warmtewisselaars te minimaliseren om de efficiëntie van de warmteoverdracht te behouden.

  • Geschikt voor hoge bedrijfstemperaturen in gesloten systemen met toegestane temperaturen tot 300°C

Offerte-aanvraag

Totaalpakket aanvullende services

Naast industriële smeermiddelen biedt KSM aanvullend tevens een totaalpakket diensten aan. Meer informatie over deze oplossingen, klik dan op onderstaande diensten:

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.