Castrol hydrauliekolie

KSM is in Nederland de enige Authorised Distributor van Castrol industriële smeermiddelen en (boorzuur- en formaldehydevrije) metaalbewerkingsvloeistoffen. Castrol, met ruim honderd jaar ervaring in de (metaal)industrie, levert hoogwaardige producten voor Automotive, Machinery Manufacture (Wind Energy), Metals en Aerospace.

Onderstaand een overzicht van het assortiment Castrol hydrauliekolie:

Castrol Hyspin VG

Veelzijdige serie ‘R&O’ hydrauliek olie, ook voor algemeen gebruik, in situaties waar slijtagebescherming niet vereist is. Toepassingen zijn onder andere lagers, tandwielen, pompen, motoren, turbines, cilinders, spindels en compressoren.

Castrol Hyspin Spindle

Hydrauliekolie ontwikkeld voor de smering van hoge snelheids- en precisielagers van gereedschapsmachines. Afhankelijk van de variant ook met antislijtageadditieven.

Castrol Hyspin AWS

Hydrauliekolie (serie) op zinkbasis kunnen worden toegepast in alle soorten hydrauliekpompen waarbij als gevolg van de optredende drukken en snelheden bescherming tegen slijtage noodzakelijk is. Ook leverbaar als ‘Superclean’-variant.

Castrol Hyspin ZZ

Zinkvrije antislijtage hydrauliek- en circulatieolie. Voldoet aan de eisen van Denison HF-0-, Vickers 35VQ25- en Cincinnati Lamb-specificatie. Ook leverbaar als een ‘Superclean’-variant.

Castrol Hyspin AWH-M

Sterk geraffineerd antislijtage hydraulieksmeermiddel op basis van minerale olie met een hoge viscositeitsindex met een gestabiliseerd zinkadditievensysteem.

Castrol Hyspin HVI

Voor systemen waarvoor een hydrauliekvloeistof met een hoge viscositeitsindex is vereist en voor hydraulische systemen die aan kou of zware belastingen worden blootgesteld en een hoge mate van bescherming tegen slijtage (zinkvrij) en fijne filtratie nodig hebben.

Castrol Hyspin HLP-D

Zinkvrije hydrauliek oliën met detergenteigenschappen. Voldoet aan de eisen van DIN 51524, deel 2 en de ISO 6743/4-specificaties voor ‘Type HM’-hydrauliekoliën . Uitstekend reinigende en water absorberende eigenschappen.

Castrol Hyspin DSP

Zinkvrije extreme druk en antislijtage HLP-D-hydrauliekolie die voldoet aan de eisen van DIN 51 524, deel 2 en ISO 6743. Verhoogde belastbaarheid.

Castrol Hyspin DXP

Zinkvrije hydrauliek olie met detergenteigenschappen die voldoet aan de eisen van DIN 51524, deel 2. Ontwikkeld voor gebruik in natte koppeling-/remcombinaties en goedgekeurd door Ortlinghaus. Beschermt uitstekend tegen slijtage in omstandigheden met gemengde wrijving.

Offerte-aanvraag

Totaalpakket aanvullende services

Naast industriële smeermiddelen biedt KSM aanvullend tevens een totaalpakket diensten aan. Meer informatie over deze oplossingen, klik dan op onderstaande diensten:

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.