Castrol witte olie

KSM is in Nederland de enige Authorised Distributor van Castrol industriële smeermiddelen en (boorzuur- en formaldehydevrije) metaalbewerkingsvloeistoffen. Castrol, met ruim honderd jaar ervaring in de (metaal)industrie, levert hoogwaardige producten voor Automotive, Machinery Manufacture (Wind Energy), Metals en Aerospace.

Onderstaand een overzicht van het assortiment Castrol medicinale witte olie. 

Castrol Optileb WOM

De Castrol Optileb™ WOM Range (voorheen Whitemor™ WOM Range) is een serie witte medicinale oliën speciaal ontworpen voor de voedsel-, farmaceutische- en cosmetica-industrie. Deze medicinale oliën voldoen aan de hoogste eisen welke aan vloeibare paraffine gesteld kunnen worden. Ze zijn volkomen kleur- en smaakloos en mogen, met inachtneming van de geldende wettelijke bepalingen, in de voedsel-, farmaceutische- en cosmetica-industrie gebruikt worden.

Castrol Optileb WOM voldoet dan ook aan de volgende bepalingen:

  • FDA Regulation 21 CFR 172.878 and CFR 178.3620 (a), USP 31 / NF 26.
  • Castrol Optileb WOM 14 en 65 zijn goedgekeurd door NSF-H1 voor incidenteel contact met voedingsmiddelen.

Toepassing

Optileb WOM is naast een witte medicinale olie voor de voedsel-, farmaceutische- en cosmetica-industrie uitermate geschikt voor alle toepassingen waar een zeer hoge graad van zuiverheid vereist is.

Voordelen

  • Geen vlekken of verkleuring
  • Voldoet aan de hoogste eisen welke aan medicinale olie gesteld worden, zeer hoge zuiverheid.
  • Is kleurloos en smaakloos
  • NSF-H1 goedgekeurd voor incidenteel voedselcontact.

Offerte-aanvraag

Totaalpakket aanvullende services

Naast industriële smeermiddelen biedt KSM aanvullend tevens een totaalpakket diensten aan. Meer informatie over deze oplossingen, klik dan op onderstaande diensten:

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.