Belki Filtratieapparatuur

KSM is in Nederland exclusief distributeur van Belki, dat al ca. dertig jaar actief is op het gebied van randapparatuur (filtratie). 

 

Belki produceert en levert apparatuur die wordt ingezet bij vele processen voor de scheiding en filtratie van procesvloeistoffen: van olieafscheiding tot het behandelen van diverse vloeistoffen en gecentraliseerde systemen. 

 

Roestvrij staal

Alle BELKI-producten worden vervaardigd uit roestvrij staal. Dit houdt in dat, in tegenstelling tot stalen constructies die zijn voorzien van een lak, de producten roestvrij – en makkelijk schoon te maken – blijven. 

Klantspecifieke modulaire oplossingen

Hét onderscheid van BELKI producten t.o.v. andere aanbieders in de filterindustrie is de flexibiliteit om oplossingen klantspecifiek aan te passen. Bovendien is het Belki assortiment modulair opgebouwd en op talloze manieren te combineren.

Assortiment

Het assortiment omvat o.a. filtratieapparatuur zoals olieafscheiders, diepbed bandfilters, magneetfilters en centrale systemen. Daarnaast bestaat het assortiment uit apparatuur voor het monitoren en/of aanpassen van vloeistofeigenschappen.

Onderdelen

Belki heeft een beleid voor wat betreft onderdelen dat is gebaseerd op standaardisering. Dit houdt in dat ieder onderdeel ten alle tijden verkrijgbaar is. Bovendien kunnen onderdelen separaat per stuk worden besteld en vormen deze geen onderdeel van (grotere) modules.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.