Carrière

KSM, partner in smering en onderhoud

KSM is voor alle industriële sectoren de aangewezen partner voor het optimaliseren van smeertechnische onderhoudsprocessen en het (volautomatisch) ontzorgen van het emulsiebeheer.

 

Om maximaal produceren tegen minimale kosten te realiseren biedt KSM een volledig pakket hoogwaardige industriële smeermiddelen en metaalbewerkingsvloeistoffen van wereldmarktleiders Castrol, Quaker Houghton, Shell en Fuchs. Tevens is KSM leverancier van het innovatieve olievrije Aquaslide koelsmeermiddel op waterbasis. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid assortiment additionele producten te weten Belki filtratie, Apiezon® vacuümtoepassingen en de automatische smeersystemen van Memolub®. Naast dit portfolio biedt KSM een uitgebreid aanvullend (diensten)pakket voor het optimaliseren van het vloeistoffenbeheer en het productieproces.

RCL: maximaal produceren tegen minimale kosten

KSM werkt volgens de RCL methode. Dit betekent dat, na een gedegen inventarisatie op locatie, een plan van aanpak wordt opgesteld. Hierin wordt het totaalpakket aan smeermiddelen, metaalbewerkingsvloeistoffen, diensten, apparatuur, software en consultancy optimaal afgestemd op de individuele behoeftes, wensen en eisen van iedere klant afzonderlijk.

 

De RCL methode biedt daarbij de zekerheid van een gestructureerde aanpak. Hierdoor worden alle aspecten, die van invloed zijn op het resultaat van (smeer)technisch onderhoud en emulsiebeheer, in kaart gebracht, geanalyseerd en geoptimaliseerd. Bovendien geschiedt dit op een wijze, en in een tempo, zoals door de klant zelf aangegeven. Deze wordt daardoor stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten.

 

Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.

Bekijk onze vacature(s)

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures bij KSM.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.