Toolboxmeeting

Veiligheid, en dat behoeft uiteraard geen verdere toelichting, is van essentieel belang binnen de maakindustrie. 

KSM en haar partners doen het maximale om de veiligheid, en het juiste en veilige gebruik, van industriële smeermiddelen, metaalbewerkingsvloeistoffen, randapparatuur etc. zo maximaal mogelijk te garanderen.

Mede in het kader hiervan verzorgt KSM, op locatie, zogeheten ‘Toolboxmeetings’ met als doel bij te dragen aan een veilige(re) werkomgevingen. De onderwerpen die daarbij aan bod komen kunnen zeer divers zijn (industriële smeermiddelen, metaalbewerkingsvloeistoffen, randapparatuur, etc) en worden in nauw overleg met de opdrachtgever afgestemd.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.