KSM: altijd een oplossing

KSM is de aangewezen partner voor het optimaliseren van smeertechnische onderhoudsprocessen en het (volautomatisch) ontzorgen van uw emulsiebeheer. Benieuwd naar onze specifieke oplossingen: klik op onderstaande afbeeldingen!

Meer info over onze huidige organisatie en de historie van KSM: klik dan HIER!
Weten voor wie wij reeds een partner zijn: zie bijgaand een kleine selectie!

Onze oplossingen

Olieanalyse

In samenwerking met een toonaangevend en merkonafhankelijk laboratorium, verzorgt KSM het nemen van oliemonsters en een snelle rapportage van de olieanalyse.

Afvoer afgewerkte olie

KSM vervult niet alleen de rol van leverancier, maar zorgt aan het eind van de keten ook voor de afvoer van gebruikte en afgewerkte olie en ontzorgt hiermee de gebruiker.

Machinereiniging

Dankzij een samenwerkingsverband met strategische partners biedt KSM volledige en specialistische ondersteuning op het gebied van machinereiniging.

Machinesmering

Met volledige en specialistische ondersteuning op het gebied van machinesmering wordt een geoptimaliseerd smeerproces gerealiseerd om o.a. ongewenste stilstand te voorkomen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.