Castrol cleaners

KSM is in Nederland de enige Authorised Distributor van Castrol industriële smeermiddelen en (boorzuur- en formaldehydevrije) metaalbewerkingsvloeistoffen. Castrol, met ruim honderd jaar ervaring in de (metaal)industrie, levert hoogwaardige producten voor Automotive, Machinery Manufacture (Wind Energy), Metals en Aerospace.

Onderstaand een overzicht van het assortiment Castrol Techniclean.

Castrol Techniclean

Een veelzijdig assortiment voor precisiereiniging van bewerkte metalen onderdelen in een breed scala aan reinigingsapparatuur, en onderhoudsoplossingen die helpen de kosten te verlagen, de productiviteit te verhogen en bijdragen aan een schone, veilige werkplaats.

Industriële reiniging is een integraal en kritisch element binnen veel fabricageprocessen

De eisen die ook aan de reinigingsvloeistof worden gesteld zijn hoog, om de vereiste oppervlaktekwaliteit en reinheid van tegen afgewogen kosten geproduceerde componenten te garanderen en voor het behoud van een veilige werkomgeving. Bij Castrol focussen we op productcompatibiliteit in verschillende metaalbewerkingsprocessen.

De Techniclean-serie van Castrol is een uitgebreid assortiment reinigingsmiddelen voor uw specifieke toepassing en kunnen u helpen om:

  • hoge reinheidsniveaus te realiseren om de benodigde kwaliteit, functionaliteit en optimale levensduur van eindproducten te garanderen
  • beter te presteren op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu (Arbo)
  • de productiviteit te verhogen door minder afkeur
  • de operationele kosten voor reiniging, zoals die voor afvalverwijdering, te verlagen

Om erop te kunnen vertrouwen dat Castrol het juiste product voor uw specifieke toepassing kan leveren, kunt u bij ons kiezen uit een assortiment procesreinigingsmiddelen op waterbasis, koolwaterstofoplosmiddelreinigers en onderhoudsreinigingsmiddelen.

Offerte-aanvraag

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.