Castrol smeervetten

KSM is in Nederland de enige Authorised Distributor van Castrol industriële smeermiddelen en (boorzuur- en formaldehydevrije) metaalbewerkingsvloeistoffen. Castrol, met ruim honderd jaar ervaring in de (metaal)industrie, levert hoogwaardige producten voor Automotive, Machinery Manufacture (Wind Energy), Metals en Aerospace.

Onderstaand een overzicht van het assortiment Castrol smeervetten:

Castrol Spheerol EPL

Een assortiment multipurpose smeervetten dat betrouwbaar presteert in een breed scala aan toepassingen.

Castrol Spheerol AP

Smeervetten op lithiumbasis met oplosmiddelgeraffineerde basisoliën en oxidatie- en corrosieremmers zorgen voor een lange levensduur en een hoge mate van bescherming van metalen oppervlakken.

Castrol Spheerol EPLX

Assortiment lithiumcomplex multipurpose smeervetten met EP-belastbaarheidseigenschappen, met additieven die zorgvuldig zijn geselecteerd om de oxidatie-, corrosie- en slijtagebestendigheid te vergroten.

Offerte-aanvraag

Totaalpakket aanvullende services

Naast industriële smeermiddelen biedt KSM aanvullend tevens een totaalpakket diensten aan. Meer informatie over deze oplossingen, klik dan op onderstaande diensten:

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.