Quaker Houghton reiniger/ontvetter

Metaalbewerkingsprocessen vereisen speciale producten. De eisen die worden gesteld zijn hoog en de toleranties klein. Naast het leveren van prestaties wordt van (koel)smeermiddelen ook verwacht dat ze bijvoorbeeld geen huidirritatie veroorzaken bij de gebruiker. De metalworking-specialisten van KSM weten welke eisen er gesteld worden in metaalbewerkende processen.

KSM is officieel distributeur van Quaker Houghton, wereldmarktleider in metaalbewerkingsvloeistoffen. 

Het pakket aan Quaker Houghton reiniger/ontvetter bestaat uit: 

Quaker Houghton Houghto-Clean 510

Quaker Houghton Houghto-Clean 510 is een solvent gebaseerde reiniger die een uitstekend alternatief biedt voor ozon afbrekende reinigers in toepassingen als ultrasoon reiniging of koud reiniging door onderdompeling. Quaker Houghton Houghto-Clean 510 is geurarm en aangenaam in gebruik.


Quaker Houghton Houghto-Clean 510 biedt een uitstekende reinigende en ontvettende werking wat het product ideaal maakt voor koud reiniging, als reiniger in onderhoud en voor het reinigen van metalen. Quaker Houghton Houghto-Clean 510 verwijdert probleemloos restanten van hardingsoliën, anti-roest producten, vetten en snijoliën.


Quaker Houghton Houghto-Clean 510 is geurarm vergeleken met tal van op kerosine gebaseerde ontvetters. Hierdoor wordt Quaker Houghton Houghto-Clean 510 geprefereerd door operatoren en draagt het bij aan een aangenamere werkomgeving.

Quaker Houghton Houghto-Clean 510 kan gebruikt worden voor het reinigen en ontvetten van zowel ferro als non-ferro metalen, inclusief koper en koperlegeringen.

Voordelen

  • Geurarme formulering draagt bij aan een aangenamere werkomgeving
  • Geschikt voor ontvetten van zowel ferro als non-ferro metalen
  • Niet geclassificeerd als ontvlambaar onder de huidige wetgeving
  • Alternatief voor ozon afbrekende solventreinigers
  • Veilig en performant alternatief voor gechloreerde solventen

Offerte-aanvraag

Quaker Houghton veiligheidsbladen

Voor de meest actuele veiligheidsinformatiebladen en productdatabladen van Quaker Houghton: bel of mail naar KSM.

Quaker Houghton corporate video / sustainability

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.