Castrol snijolie

KSM is in Nederland de enige Authorised Distributor van Castrol industriële smeermiddelen en (boorzuur- en formaldehydevrije) metaalbewerkingsvloeistoffen. Castrol, met ruim honderd jaar ervaring in de (metaal)industrie, levert hoogwaardige producten voor Automotive, Machinery Manufacture (Wind Energy), Metals en Aerospace. 

Onderstaand een overzicht van het assortiment Castrol snijolie.

Castrol Honilo

Snijolie geschikt voor honen en superfijn afwerken en compatibel met de meeste metalen. Castrol Honilo kan helpen de levensduur van hoonstenen te verlengen en een hoogwaardige oppervlaktekwaliteit en maatnauwkeurigheid te behouden.

Castrol Variocut

Castrol Variocut is een compleet assortiment zuivere oliën op basis van sterk geraffineerde basisolie en beproefde technologie. Geformuleerd zonder gechloreerde paraffine. Voldoet aan de eisen voor metaalbewerkingen, van ruwe tot fijnmachinale bewerkingen.

Castrol Ilocut

Castrol Ilocut snijolie bevat een compleet assortiment zuivere oliën op basis van beproefde additieventechnologie en sterk geraffineerde basisoliën.

Castrol CareCut ES

Een assortiment zuivere verspaningsvloeistoffen op basis van een geavanceerde biologisch afbreekbare estertechnologie, ontwikkeld om een hoge oppervlaktekwaliteit en maatnauwkeurigheid te behouden.

Castrol Hyspray

De Hyspray-vloeistoffen van Castrol voor minimaalsmering op aluminium en ijzerhoudende legeringen zijn geschikt voor één- en tweekanaals-systemen.

Offerte-aanvraag

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.