Castrol corrosiewerende vloeistoffen

KSM is in Nederland de enige Authorised Distributor van Castrol industriële smeermiddelen en (boorzuur- en formaldehydevrije) metaalbewerkingsvloeistoffen. Castrol, met ruim honderd jaar ervaring in de (metaal)industrie, levert hoogwaardige producten voor Automotive, Machinery Manufacture (Wind Energy), Metals en Aerospace. 

Onderstaand een overzicht van het assortiment Castrol corrosiewerende vloeistoffen.

Castrol Rustilo

We weten dat nagenoeg iedereen elke dag opnieuw te maken krijgt met corrosie van metalen. Overal waar metalen onderdelen en componenten worden geproduceerd is er gevaar voor corrosie. En corrosie kost geld en gaat ten koste van de winst. Toenemende zorgen over gezondheids- en milieuaspecten en wetgeving oefenen druk uit om de blootstelling aan stoffen op de werkplek en bij het afvoeren te minimaliseren en de CO2-voetafdruk te minimaliseren.

Castrol focust zich op productcompatibiliteit in verschillende metaalbewerkingsprocessen. De Rustilo-serie van Castrol is een uitgebreid assortiment corrosiewerende vloieistoffen dat kan helpen om:

  • het vereiste niveau van corrosiebescherming op gereed product tegen geringe kosten te realiseren;
  • beter te presteren op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu (Arbo);
  • de productiviteit te verhogen door minder afkeur en afval.

Om erop te kunnen vertrouwen dat Castrol het juiste product voor alle specifieke eisen kan leveren, kan er worden gekozen uit:

 

  • Corrosieremmers op oplosmiddelbasis en ontwateringsvloeistoffen;
  • Corrosiewerende oliën;
  • Waterige corrosieremmers.

Offerte-aanvraag

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.