Shell pneumatische systemen olie

KSM levert Shell smeermiddelen en Shell smeervetten in Nederland en België. Het portfolio, ontwikkeld voor de meest uiteenlopende en specifieke toepassingen, omvat vele en hoogwaardige industriële smeermiddelen en smeervetten.

Onderstaand een overzicht van het assortiment Shell pneumatische systemen olie.

Shell Air Tool S2 A

Shell Air Tool S2 A is ontwikkeld om te voldoen aan de speciale smeringsvereisten van pneumatisch gereedschap, inclusief pneumatisch gereedschap van het percussietype dat wordt blootgesteld aan de zwaarste omstandigheden. Shell Air Tool S2 A is ontworpen om een hoge oliefilmsterkte te behouden en zelfs de meest veeleisende vereisten van pneumatische boorslagmechanismen effectief te smeren. Ook biedt Air Tool S2 A een uitstekende nevelsmering van luchtgereedschap voor algemeen gebruik. 

Toepassing

  • Geschikt voor een groot aantal mobiele pneumatische percussie gereedschappen zoals die worden gebruikt bij het boren in rotsen, mijnbouw en bouwactiviteiten

  • Voor toepassingen die nevelsmering vereisen zoals installaties voor persluchtgereedschap

  • Bepaalde smeersystemen voor tandwielen en lagers die onderhevig zijn aan binnendringen van water.

Voordelen

  • Behoud van de systeemefficiëntie

  • Goede vloeibaarheid bij lage temperaturen om consistente smering te bieden en olieophoping te weerstaan in gebieden die worden gekoeld door snelle luchtexpansie

  • Uitstekende emulgeerbaarheid waardoor smering in een natte omgeving mogelijk is

Specificaties

  • SO 6743-11 Types PAC en PBC

Offerte-aanvraag

Totaalpakket aanvullende services

Naast industriële smeermiddelen biedt KSM aanvullend tevens een totaalpakket diensten aan. Meer informatie over deze oplossingen, klik dan op onderstaande diensten:

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.