Machinereiniging

Bij een vervuilde machine is er sprake van een toenemend risico op storingen en/of ongewenste stilstand. Het is dan ook van het uiterste belang om, zodra verontreiniging optreedt en wordt geconstateerd, slijtagedeeltjes en contaminaat uit de machine te verwijderen.


Daarnaast is ook de ‘omgeving’ van de machine een belangrijke factor. Een hygiënische, opgeruimde en schone werkvloer draagt bij aan een veilige en prettige werkomgeving. Dit is niet alleen bevorderlijk voor het welbehagen van de medewerkers, maar levert op die manier ook een bijdrage aan het optimaliseren van het totale smeerproces.

KSM is, als zijnde totaalaanbieder, een samenwerkingsverband aangegaan met enkele strategische partners en biedt volledige en specialistische ondersteuning op het gebied van machinereiniging.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.