Shell compressorolie

KSM levert Shell smeermiddelen en Shell smeervetten in Nederland en België. Het portfolio, ontwikkeld voor de meest uiteenlopende en specifieke toepassingen, omvat vele en hoogwaardige industriële smeermiddelen en smeervetten.


Onderstaand een overzicht van het assortiment Shell compressorolie. 

Olie voor schroefcompressoren

Shell Corena S2 R

Smeerolie met reinigende eigenschappen speciaal ontwikkeld voor smering van oliegeïnjecteerde schroefcompressoren voor lucht, waarbij de olie op eenvoudige wijze van het condenswater moet kunnen worden gescheiden.

Shell Corena S3 R

Smeerolie speciaal ontwikkeld voor smering van oliegeïnjecteerde schroefcompressoren voor lucht, waarbij de olie op eenvoudige wijze van het condenswater gescheiden moet kunnen worden.

Shell Corena S4 R

Synthetische smeerolie die speciaal is ontwikkeld voor smering van oliegeïnjecteerde schroefcompressoren voor lucht met een of twee trappen.

Olie voor zuigcompressoren

Shell Corena S2 P

Olie voor de smering van zuigercompressoren voor lucht, waarbij perstemperaturen tot 220 °C bereikt worden.

Shell Corena S4 P

Topklasse synthetisch smeermiddel voor zuigercompressoren, in het bijzonder zuigercompressoren die gebruikt worden in zware toepassingen bij hoge druk (meer dan 30 bar) en hoge temperaturen (220 °C aan drukzijde).

Olie voor koelcompressoren

Shell Refrigeration Oil S2 FR-A

Koelcompressorolie voor installaties met ammoniak (R717) of propaan (R290) (NH3 compatible). Gemaakt om afzettingen te minimaliseren en lange levensduur te garanderen.

Shell Refrigeration Oil S4 FR-F

Synthetische olie voor koelcompressoren specifiek voor HFC koelvloeistoffen, zoals R134a.

Shell Refrigeration Oil S4 FR-V

Synthetische olie voor koelcompressoren, die een universele oplossing biedt voor de smerings-behoeften van de meeste compressoren. Hij is compatibel met alle doorgaans gebruikte koelmiddelen, met uitzondering van HFC-koelmiddelen.

Offerte-aanvraag

Totaalpakket aanvullende services

Naast industriële smeermiddelen biedt KSM aanvullend tevens een totaalpakket diensten aan. Meer informatie over deze oplossingen, klik dan op onderstaande diensten:

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.