Belki olieafscheider zeer gewild

Belki Filtratieapparatuur

Belki produceert en levert apparatuur die wordt ingezet bij vele processen voor de scheiding en filtratie van procesvloeistoffen: van olieafscheiding tot het behandelen van diverse vloeistoffen en gecentraliseerde systemen. 

Onderscheidend

Hét onderscheid van BELKI producten t.o.v. andere aanbieders in de filterindustrie is de flexibiliteit om oplossingen klantspecifiek aan te passen. Bovendien is het Belki assortiment modulair opgebouwd en op talloze manieren te combineren.

Belki olieafscheider

De Belki olieafscheider wordt, mede in het kader van een verdere procesoptimalisatie van het vloeistoffenbeheer, steeds meer toegepast. Ook deze week heeft KSM weer een Belki olieafscheider geplaatst. Ditmaal bij een klant die momenteel naar volle tevredenheid gebruikt maakt van één van onze koelsmeermiddelen. 

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.