KSM op Clean Event 2023

Op dinsdag 18 april neemt KSM (stand 54) deel aan het door Mikrocentrum georganiseerde ‘CLEAN EVENT 2023’ in het ‘NH Conference Centre Koningshof’ te Veldhoven.

Aquaslide: olievrij Triple Clean Verspanen op waterbasis

Tijdens ‘CLEAN’ presenteert KSM (de laatste ontwikkelingen op het gebied van) Aquaslide: hét olievrije koelsmeerconcept dat Triple Clean Verspanen op waterbasis mogelijk maakt. Deze nieuwe technologie helpt verspanende bedrijven om te voldoen aan de steeds hogere reinheidseisen die eindklanten stellen, tegen de laagste (reinigings)kosten, in een schone en veilige omgeving voor operators.

Tests bij partners van KSM uit de hightechindustrie laten zien, dat de inzet van Aquaslide op drie fronten zorgt voor verbetering:

– Schonere werkstukken (geen HIO-elementen);

– Schonere machines (betere prestaties);

– Schonere werkomgeving (veiliger werken, HSE, geen gevaarlijke bestanddelen volgens EU-verordening).

Lezing: 'Grade 0? Ontwikkeling in reinheidsnormen en de uitdagingen'

Tijdens het Clean Event zal Ir. Reinier van Berge Henegouwen, Operational Excellence Manager en Clean Expert van KSM,van 11.20 – 11.40 in zaal 2 een lezing houden met als onderwerp ‘Grade 0? Ontwikkelingen in reinheidsnormen en de uitdagingen’. 

Als je twintig jaar geleden over ‘Grade 2’ was begonnen, had niemand begrepen waar het over ging. Tegenwoordig weet elke specialist in fijnmechanische bewerking waar het over gaat. De halfgeleiderindustrie heeft de markt in beweging gezet om steeds hogere niveaus van reinheid te bereiken. Deze ontwikkeling staat niet stil en zal doorgaan. De normen die de industrie aan de toeleveringsketen oplegt, zullen nog strenger worden. Wat is de verwachting? En hoe moet de industrie daarop inspelen? Reinier deelt zijn visie op de ontwikkelingen in de markt.

Meer weten en gratis toegang

Dan heten wij u op 18 april tussen 09.00 en 17.00 uur van harte welkom op onze stand (54). Gratis toegangskaarten kunt u bestellen door HIER te klikken.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.