KSM op ‘ZIE 2023’, hét kennis- en netwerkevent voor de Zuid-Hollandse maakindustrie

Op dinsdag 21 maart neemt KSM (stand 86) deel aan het door Hi Delta en Mikrocentrum georganiseerde ‘ZIE 2023: DE TECHNOLOGISCHE INDUSTRIE‘, hét verbindende kennis- en netwerkevent voor de Zuid-Hollandse maakindustrie in de ‘Van Nelle Fabriek’ te Rotterdam.

Aquaslide: olievrij Triple Clean Verspanen op waterbasis

ijdens ‘ZIE 2023’ presenteert KSM met Aquaslide hét olievrije koelsmeerconcept dat Triple Clean Verspanen op waterbasis mogelijk maakt. Deze nieuwe technologie helpt verspanende bedrijven om te voldoen aan de steeds hogere reinheidseisen die eindklanten stellen, tegen de laagste (reinigings)kosten, in een schone en veilige omgeving voor operators.

Tests bij partners van KSM uit de hightechindustrie laten zien, dat de inzet van Aquaslide op drie fronten zorgt voor verbetering:

 

– Schonere werkstukken (geen HIO-elementen);
– Schonere machines (betere prestaties);
– Schonere werkomgeving (veiliger werken, HSE, geen gevaarlijke bestanddelen volgens EU-verordening).

Alvast meer weten over Aquaslide? Bezoek dan onze Aquaslide webpage voor uitgebreidere informatie. Maar uiteraard heten we u tijdens ‘ZIE 2023’ ook van harte welkom op onze stand (nr. 86) waar u tevens kennis kunt maken met o.a. de (koel)smeermiddelen van Castrol, Quaker Houghton en Shell, en het high-tech-emulsiebeheer concept dat het voor iedere metaalbewerker mogelijk maakt om emulsies 24/7 volautomatisch te meten én bij te vullen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.