Precisiebeurs: bent u klaar voor Lean & Clean Verspanen?

Op woensdag 15 en donderdag 16 november neemt KSM (stand 239) deel aan de ‘Precisiebeurs’ in de Brabanthallen te Den Bosch. De Precisiebeurs is de vakbeurs voor de gehele precisietechnologie waardeketen: van mechatronic engineering & systems, metrology, vacuüm & clean, micro processing & motion, laser & photonics tot en met production for high precision.

Lean & Clean verspanen

Opdrachtgevers in de verspanende industrie stellen steeds strengere reinheidseisen aan hun toeleveranciers. Om hieraan te kunnen (blijven) voldoen is een optimaal ingericht productieproces van het allergrootste belang. Dit zorgt ervoor dat enerzijds werkstukken conform specs worden opgeleverd en anderzijds dat besparingen op de reinigingskosten mogelijk zijn. Bij steeds meer bedrijven leeft dit besef en wordt samenwerking gezocht met partners die in dit proces van toegevoegde waarde kunnen zijn. KSM is zo’n partner en begeleidt verspaners stap voor stap in het proces naar lean & clean verspanen. Het resultaat: een optimaal ingericht productieproces, schonere werkstukken en besparing op reinigingskosten.

Over de Precisiebeurs

Precisietechnologie is razendsnel uitgegroeid tot dé stabiele basis van vele apparaten en componenten om ons heen. Niet voor niets vormt precisietechnologie één van de fundamenten voor de Nederlandse kennis- en innovatie-economie. De grens is echter nog lang niet bereikt. Ontmoeten, samenwerken en kennis delen zijn onmisbaar om mee te gaan in de snelle technologische ontwikkelingen. De Precisiebeurs brengt dan ook de gehele waardeketen bij elkaar om samen te werken aan de volgende generatie technologische innovaties. Hierbij maakt de bezoeker kennis met experts en ontdekt oplossingen op het gebied van mechatronic engineering & systems, metrology, vacuüm & clean, micro processing & motion, laser & photonics en production for high precision.

Meer weten en gratis toegang

De ‘Precisiebeurs’ is op beide beursdagen geopend van 09.30 tot 17.00 uur. Meer weten over ‘Lean & Clean verspanen’, dan heten wij u graag welkom op onze stand (nr. 239). Maar uiteraard praten wij u ook graag bij over al onze oplossingen. Voor gratis toegang: klik HIER. Meer informatie over o.a. het programma (lezingen) van de Precisiebeurs: klik HIER.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.