Shell Gadus S2 V220 1: Totaalpakket KSM ontzorgt en bespaart

De uitdaging

Een internationaal opererende fabrikant van hoogwaardige telescoopgeleiders zag zich voor wat betreft haar assemblagelijn voor de taak gesteld om de hoge logistieke kosten voor de aan- en afvoer van verpakkingen te reduceren.

De oplossing

Na zorgvuldig en onderling overleg is gekozen voor Shell Gadus smeervet in een RCC (1200 kg). Dit scheelt aanzienlijk in de handling in vergelijking met de gangbare verpakkingen, bestaande uit vaten van 180 kg of emmers van 20 kg.ject minimaal was.

Het resultaat

Dankzij de toepassing van Shell Gadus en de ondersteunende services van KSM  hoeft de operator voor het bijvullen alleen nog maar de RCC te wisselen. Deze wordt ten behoeve van de klant bij KSM Benelux in voorraad gehouden en op afroep geleverd. Bovendien is de productie-uitval ten gevolge van lege vetverpakkingen gereduceerd tot nul. Dit alles heeft geleid tot een aanzienlijke kostenbesparing, waarbij de totaalservice die KSM heeft geboden er voor heeft gezorgd dat de ‘belasting’ voor de gebruiker gedurende het traject minimaal was.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.