TechniShow 2024: KSM, al 65 jaar altijd een oplossing

Van dinsdag 12 t/m vrijdag 15 maart neemt KSM (stand C112, hal 12) deel aan de TechniShow, de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen.

Procesgericht

Om te voldoen aan de steeds hogere specificaties voor de op te leveren werkstukken is het niet meer voldoende om zich op één bepaald onderdeel uit het productieproces te richten. Het totale proces dient in orde te zijn. Mede hierdoor heeft in de afgelopen jaren het procesgericht denken dan ook een grote vlucht genomen. Daarbij spelen, naast de reeds genoemde hogere klanteisen, ook andere zaken een rol zoals bijvoorbeeld het creëren van een veilige(re) werkomgeving (HSE).

Altijd een oplossing

Om het vloeistoffenbeheer en productieproces zo optimaal mogelijk in te kunnen richten faciliteert KSM, naast het portfolio industriële (olievrije) koelsmeermiddelen van o.a. Quaker Houghton, Aquaslide en Castrol, een uitgebreid aanvullend pakket aan services en randapparatuur. Dit pakket bevat o.a. diverse Fluid Management services en filtratie-apparatuur, maar ook een systeem dat het voor iedere metaalbewerker haalbaar én betaalbaar maakt om emulsies 24/7 volautomatisch te meten en bij te vullen.

Meer weten en gratis toegang

Meer weten over al onze oplossingen en/of op zoek naar een second opinion, dan heten wij u van harte welkom op onze stand. Voor gratis toegang: klik HIER.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Volg KSM op LinkedIn

Meteen op de hoogte zijn van o.a. nieuwe producten en/of oplossingen, KSM nieuws en interessante artikelen/video’s? Volg ons dan via LinkedIn en ontvang automatisch updates.

Wilt u ook maximaal produceren tegen minimale kosten?

KSM heeft haar jarenlange ervaring en kennis, topkwaliteit producten én veelzijdige service gebundeld in de RCL (Reliability Centered Lubrication) methode. Hierdoor wordt stapsgewijs, zowel op product- als procesniveau, de klant begeleid naar het maximaal produceren tegen minimale kosten door middel van optimaal (smeertechnisch) onderhoud.
Het resultaat: productiemaximalisatie, een verlaging van risico’s en tot wel 30% kostenbesparingen.